Szolgáltatások 2017-05-30T09:55:17+00:00

SZOLGÁLTATÁSAINK

A DBM közel három évtizede elkötelezett a kiemelkedő minőségű termékek és a stabil, megbízható szolgáltatásnyújtás mellett. Eredményeinket partnereink tartós elégedettsége igazolja. Büszkék vagyunk egyedi fejlesztéseinkre is, melyek elsőrendű minőségét az élvonalba tartozó beszállítóink, valamint munkatársaink szakmai felkészültsége, ügyfélközpontúsága szavatolják.

Banktechnikai üzletágunk hagyományos banktechnikai termékek forgalmazásával, üzemeltetésével és karbantartásával foglalkozik.

Biztonságtechnikai részlegünkön kiváló szakembereink vállalják a legkülönfélébb sztenderd és egyedi, testreszabott gyengeáramú megoldások szállítását – a tervezéstől a kivitelezésen át a teljeskörű üzemeltetésig, karbantartásig.

Közlekedéstechnikai üzletágunk a parkolóautomaták, jegyautomaták és a közösségi közlekedés során ismert jegyérvényesítő készülékek forgalmazása és üzemeltetése mellett kiemelt hangsúlyt szán egyedileg konfigurált parkolórendszerek tervezésére, kivitelezésére. Az egyre terjedő elektromos közlekedés elősegítése végett különböző teljesítményű, tudású és kivitelű, speciálisan formatervezett e-töltők szállítását és telepítését is vállaljuk.

TANUSÍTVÁNYAINK