Közlekedéstechnika 2019-12-06T09:51:15+00:00

KÖZLEKEDÉSTECHNIKA

Az általunk forgalmazott parkolóautomaták minden tekintetben teljesítik a mai kor elvárásait. Távfelügyeleti rendszeren keresztül napi 24 órán át a diszpécserek folyamatosan nyomon követhetik az automata működését. Az automaták energiaellátása történhet fix betáplálással, éjszakai árammal, akkumulátorral vagy napenergiával.

A fizetési módok széles skáláját nyújtja: érme, parkolókártya, bankjegy, bankkártya.

Több mint 1600 db parkolóautomatánk megtalálhatóak Budapesten és számos vidéki városban egyaránt.

Vállaljuk forgalomtól elzárt területek (jellemzően magánparkolók, áruházi parkolók, mélygarázsok) parkolási rendszereinek teljes körű tervezését, kulcsrakész szállítását, telepítését és igény szerinti üzemeltetését. Kiemelkedő minőségű, komplex megoldásaink – a HERMANN Automation GmbH által szállított be- és kiléptető automatikus sorompóktól kezdve a rendszámfelismerő kamerákon át a mono- és multifunkciós jegykiadó automatákig, valamint az egész rendszert menedzselő szoftverig bezárólag – olyan kézzelfogható hozzáadott értéket nyújtanak mind az üzemeltető, mind a felhasználó számára, amely valóban a 21. század kényelmi elvárásaihoz illeszkedik, hosszú távon is.

A közlekedéstechnika meghatározó szereplőjeként a hazai piacon, úttörő feladatnak tekintjük az elektromos közlekedés elősegítését azáltal, hogy a legfejlettebb technikát biztosítjuk ennek érdekében. A német eluminocity által gyártott e-töltők nemcsak egyedülálló módon esztétikusak, hanem az egyedi igényeknek megfelelően különböző teljesítménnyel és tudásszinttel is elérhetőek, ráadásul többféle kivitelben állnak rendelkezésre:

  • LED-es lámpaoszlopba integráltan,
  • falra szerelhetően (kültéri vagy beltéri),
  • fixen telepítve, önállóan (kültéri),
  • kültéri lámpaoszlopra szerelhető kivitelben. Utóbbi előnye, hogy a szerelés nem igényel utólagos földmunkát, városi környezetben bárhol megoldható a telepítés.

A már üzemelő parkoló automatáink mellé ajánljuk speciális, egyidejűleg két autó töltését biztosító, távfelügyeleti rendszerünkbe is integrálható e-töltőinket, amelyek vezérlését a meglévő automaták biztosítják. Az e-töltők természetesen új parkoló automatákhoz is rendelhetők.

A közösségi közlekedésben résztvevő utazóknak minden esetben érvényesíteniük kell a jegyet az utazás megkezdésekor. Ehhez kínálunk megoldásokat termékeinkkel.

A cseh Mikroelektronika a gyártója az általunk forgalmazott jegyérvényesítő berendezéseknek, melyek egyaránt működnek online és offline üzemmódban. Az online működő jegyérvényesítők a jármű fedélzeti számítógépéhez csatlakoznak.

Jegyérvényesítő készülékeink üzemelnek a Budapesti Közlekedési Központ, valamint a Miskolci Közlekedési Vállalat járművein is: Budapesten több, mint 1600 db, Miskolcon közel 200 db.