Közlekedéstechnika 2019-11-15T11:23:02+00:00

KÖZLEKEDÉSTECHNIKA

Közterületi (On-Street) Parkolás

Parkolóautomata forgalmazás, üzemeltetés, karbantartás és szervízelés

Egyszerűbb, gyorsabb, kényelmesebb lehet a parkolás az új, modern, korszerű parkolóautomatáknak köszönhetően. Az általunk forgalmazott innovatív parkolóautomaták minden tekintetben teljesítik a mai kor elvárásait. Távfelügyeleti rendszeren keresztül napi 24 órán át a diszpécserek folyamatosan nyomon követhetik az automata működését. Az automaták energiaellátása történhet fix betáplálással, éjszakai árammal, akkumulátorral vagy napenergiával.

A fizetési módok széles skáláját nyújtja: érme, parkolókártya, bankjegy, érintés mentes bankkártya.

Több, mint 1600 db parkolóautomatát telepítettünk Budapesten és számos vidéki városban egyaránt.

Az új eszközök egyértelműen megkönnyítik a gépkocsival közlekedők életét, segítségükkel, sokkal egyszerűbben és gyorsabban megy a parkolás. A nagy, érintőképernyős, színes kezelőpanellel rendelkező korszerű automaták érintésmentes (PayPass, PayWave) bankkártyaolvasóval is fel vannak szerelve, hiszen várhatóan a parkolójegyek túlnyomó részét a jövőben ilyen módon fizetik az emberek.

2016-ban vette kezdetét az a folyamat, amelynek keretében a vidéki nagyvárosok elkezdték bevezetni az érintésmentes fizetést parkolóövezeteikben. Azóta már több városban is igénybe vehetik az autósok az új, modern parkolóautomatákat, amelyek a készpénzes fizetés mellett Mastercard PayPass, Visa PayWave és NFC mobiltárcák elfogadására is képesek.

A parkolóautomaták Ingenico típusú kártyaolvasó terminált tartalmaznak és szállításukon, telepítésükön túlmenően az automaták működését vezérlő, rendszámbevitelen alapuló egyedi szoftverek implementációját is végezzük.

Nem Közterületi (Off-Street) Parkolás

Sorompós fizető parkolási rendszer forgalmazás, üzemeltetés, karbantartás és szervízelés

Vállaljuk forgalomtól elzárt területek (jellemzően magánparkolók, áruházi parkolók, mélygarázsok) parkolási rendszereinek teljes körű tervezését, kulcsrakész szállítását, telepítését és igény szerinti üzemeltetését. Kiemelkedő minőségű, komplex megoldásaink – a be- és kiléptető automatikus sorompóktól kezdve a rendszámfelismerő kamerákon át a mono- és multifunkciós jegykiadó automatákig, valamint az egész rendszert menedzselő szoftverig bezárólag – olyan kézzelfogható hozzáadott értéket nyújtanak mind az üzemeltető, mind a felhasználó számára, amely valóban a 21. század kényelmi elvárásaihoz illeszkedik, hosszú távon is.

A német Hermann Automation legkorszerűbb, világszínvonalú parkoló rendszerét telepítjük, mely masszív kivitelű, kiváló minőségű és megbízható parkoló rendszer, ugyanakkor alacsony költségek mellett üzemeltethető.

Az általunk forgalmazott fizető parkoló rendszer a jelenleg elérhető összes alapvető és kényelmi szolgáltatást tartalmazza: Fizetés bankjegyekkel és pénzérmékkel, tetszőleges számú és címletű bankjegy és pénzérme visszaadása, vonalkódos jegyek és RFID kártya alapú bérletek kezelése, online és offline kedvezmények biztosítása, rendszámfelismerés, tetszőlegesen konfigurálható bérlettípusok, kültéri és beltéri foglaltság jelzők, LAN kommunikáció az automaták és kliensek között, forgalomszámlálás, statisztikák, riportok generálása.

Elektromos közlekedés

A közlekedéstechnika meghatározó szereplőjeként a hazai piacon, úttörő feladatnak tekintjük az elektromos közlekedés elősegítését azáltal, hogy a legfejlettebb technikát biztosítjuk ennek érdekében. A német eluminocity által gyártott e-töltők nemcsak egyedülálló módon esztétikusak, hanem az egyedi igényeknek megfelelően különböző teljesítménnyel és tudásszinttel is elérhetőek, ráadásul többféle kivitelben állnak rendelkezésre:

  • LED-es lámpaoszlopba integráltan,
  • falra szerelhetően (kültéri vagy beltéri),
  • fixen telepítve, önállóan (kültéri),
  • kültéri lámpaoszlopra szerelhető kivitelben. Utóbbi előnye, hogy a szerelés nem igényel utólagos földmunkát, városi környezetben bárhol megoldható a telepítés.

A már üzemelő parkoló automatáink mellé ajánljuk speciális, egyidejűleg két autó töltését biztosító, távfelügyeleti rendszerünkbe is integrálható e-töltőinket, amelyek vezérlését a meglévő automaták biztosítják. Az e-töltők természetesen új parkoló automatákhoz is rendelhetők.

Közösségi közlekedés

A közösségi közlekedésben résztvevő utazóknak minden esetben érvényesíteniük kell a jegyet az utazás megkezdésekor. Ehhez kínálunk megoldásokat termékeinkkel.

A cseh Mikroelektronika a gyártója az általunk forgalmazott jegyérvényesítő berendezéseknek, melyek egyaránt működnek online és offline üzemmódban. Az online működő jegyérvényesítők a jármű fedélzeti számítógépéhez csatlakoznak.

Jegyérvényesítő készülékeink üzemelnek a Budapesti Közlekedési Központ, valamint a Miskolci Közlekedési Vállalat járművein is: Budapesten több, mint 1600 db, Miskolcon közel 200 db.